top of page
Ontspanning

Retreats

Je even helemaal terug trekken van alle lawaai, om jezelf weer te kunnen horen.

Boeddha beeld
Mediteren in de natuur

Wat is een retreat?

Een retreat is bedoeld om jezelf even helemaal terug te trekken. Om tijd, aandacht en liefde aan jezelf te geven.

Een veilige omgeving waar je zonder oordeel en met compassie aan jezelf kan werken. Door jezelf uit alle lawaai van anderen hun wensen, verwachtingen en verplichtingen te halen. Geef je jezelf de kans om in alle rust en stilte naar jezelf te luisteren. Naar dat stemmetje diep van binnen die je af en toe hoort fluisteren. Die zo graag weer gehoord wil worden. Gezien wil worden. Wij begeleiden je  graag om weer te herinneren wie je bent.

Wat kan een retreat geven?

We leven in een hectisch veeleisende wereld. Constant zijn we aan het rennen en doen veel dingen op de automatische piloot. Even stil staan vinden we vaak lastig er zijn nog zoveel dingen te doen, toch.....?

Stel jezelf eens de vraag, is dit wat ik nu op dit moment aan het doen ben echt wat ik zou willen doen? Ben ik gelukkig?

Doe ik wat ik zelf graag wil of doe ik wat anderen van mij verwachten? Wil ik niemand teleurstellen en doe ik daarom wat ik doe?

Onze retreat geeft je de kans om echt naar jezelf te luisteren. Door rust en ontspanning te creëren. Je handvaten en inzichten te geven, waardoor even stil staan je helpt je weer in je eigen kracht te staan. Je weer te herinneren wie je bent. En zo weer keuzes kunt maken waar je volledig achter staat. Je bent weer de artiest van je eigen levensdoek.

Screenshot_20191002-132101_Instagram.jpg
Duinen

Onze retreats

Moederdag Mini Retreat

Speciale actieprijs voor Moederdag.

€99

Moeders nemen niet vaak tijd voor zichzelf. Altijd maar zorgen voor anderen en zichzelf op de laatste plek zetten.

 

Hoe mooi is het om haar dan extra te verwennen voor Moederdag met een mini retreat. Een relax moment helemaal voor haar alleen. Heerlijk ontspannen en opladen.

 

We verwelkomen haar met een mooie intentie ceremonie. Laten haar herstellen met zachte restorative yoga. Verwennen haar lichaam en geest met een Ayurvedische oliemassage van anderhalf uur. Waarna ze nog heerlijk mag nagenieten met een kopje lekkere kruiden thee.

Gun jij je moeder, moeder van je kinderen ook dit heerlijke

ME-time moment?

Bestel de cadeaubon via onderstaande link. Of bestel via app 06-51455508

Moederdag kaart
infinity heartchakra.jpg
infinity heartchakra_edited.jpg

Self Love retreat

Een privé weekend retreat die volledig in het teken staat van zelf liefde.

We zijn vaak erg goed in het zorgen voor anderen. En vergeten hier vaak ons zelf. Waardoor we leeg kunnen lopen.

Deze retreat is een warm bad vol liefde waar je ingedompeld word. Met liefdevolle yoga, begeleide meditaties en een heerlijke ayurvedische massage. Middels workshops krijg je handvaten aangeboden hoe je met compassie en zonder oordeel er voor jezelf kunt zijn. Om onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te voelen zodat je ook na dit weekend er voor jezelf zult zijn. Je kunt alleen onvoorwaardelijk geven wanneer je het voor jezelf in overvloed voelt. Uiteraard is er ruimte voor begeleidingsgesprekken voor wat er ook maar naar boven komt. Gun jezelf liefde en verrijk zo je leven en die van je geliefden om je heen.

Release your Inner Goddess

Voor wie is deze privé retreat?

Voor alle vrouwen die volledig in hun kracht willen staan.

Voor vrouwen die zich krachtig en zelfverzekerd willen voelen en niet bang zijn om hun waarheid te spreken. Ze weten wie ze zijn. Door de verbinding die ze voelen met hun Inner Zelf. Door te luisteren naar hun intuïtie en innerlijke wijsheid. Ze zijn vol zelfliefde en compassie. Ze hebben geen toestemming nodig om te genieten. Om vrij te bewegen. Ze zijn tegelijkertijd sterk en sensueel. Vol passie en levenslust leven ze hun eigen leven.

Dit is een retreat die als een steen die in een meer word gegooid een rippeleffect kan creëren in je leven. Een weekend vol aandacht en liefde voor jezelf. Waar er rust en ontspanning is. En waar ook Shakti, divine vrouwelijke energie word ontwakend. Dit doen we met Yoga, meditatie, pranayama, womencircle, verschillende workshops, awareness(mindfulness), Shakti warrior dance(buikdans), rootchakra teaching, ayurveda rituelen, coaching en een heerlijke Ayurvedische massage.

Een volledig verzorgd weekend waar je omgeven word door warmte en liefde. Een heilige plek waar er alle ruimte voor jou is om weer in contact te komen met je goddelijke vrouwelijke energie, de altijd aanwezige vrouwelijke wijsheid. Waar je na dit weekend altijd kan intappen.

Een bijzonder cadeau voor jezelf of misschien wil je het delen met maximaal nog 3 andere mooie vrouwen. Voor prijzen klik op onderstaande link

12-belly-dancer-corporate-art-task-force.jpg
infinity restorative.jpg

Relax mini retreat

Zin in heerlijke ontspanning alleen voor jou, maar geen tijd om een heel weekend weg te blijven?

 

Dan is deze mini retreat misschien wat je zoekt. Ik verwelkom je met een intentie ceremonie. Daarna gaan we een relaxte yoga les doen, gevolgd door een begeleide meditatie. Wanneer je klaar bent met nagenieten. Zal ik je heerlijk verwennen met een ayurvedische massage. Gun jezelf een moment om te rusten, herstellen en verjongen. Krijg je er nu al zin in klik snel hieronder voor de prijs.

 

Infinity Room

In deze sacred ruimte word Yoga, meditatie, workshops en massages gegeven. Bij mooi weer doen we Yoga en meditatie lekker buiten.

IMG_20211027_154639_resized_20220108_064606308.jpg
IMG_20211013_183645_resized_20220108_082811379.jpg

Kom in contact

Noardkant 12, 8495 HS, Aldeboarn

infinitylea@outlook.com  /  Tel. 06 51455508

Bedankt voor de inzending!

infinity hartmeditatie.jpg
IMG_20210908_150401_resized_20220108_064606995.jpg

De locatie

Geniet van de rust met water om je heen

Helemaal tot rust kom je in deze prachtige accommodatie aan het water. Vakantieboerderij Sneek heeft een prachtig ruime vier persoonskamer speciaal voor jouw overnachtingen tijdens de retreat. De mooie rustgevende bewustwordingsruimte is daar boven. Voor een impressie bekijk de foto's hieronder

infinity vakboeterw.jpg
bottom of page