top of page

infinity ca.jpg

Evenementen

Life is meant to be a celebration

Wij zullen vaker mini retreats en workshops organiseren. Hier kunt u alle komende events terug vinden.

infinity ca ce.jpeg
2.png

Ultieme Yin Yang

Stress vrij & Fit

Start 9 mei 19:00

Museumplein 3 Drachten

Heb je dat gevoel ook weleens, even alles eruit te willen gooien?

Door ons drukke leven kroppen we vaak dingen op. Geven we onszelf geen tijd om even te ontladen. Wij bedachten het volgend concept om ontspannen en fit de zomervakantie in te gaan. Het mooie aan dit concept is dat je manieren leert om het ook in het dagelijks leven toe te passen. Ontspanning wordt een blijvend onderdeel van je leven. Kom meedoen aan dit 8 weken durende concept van bokszaktraining en Yoga! Het is voor iedereen, ook al heb je nog nooit een bokszak aangeraakt of yoga gedaan.

Alles dat we niet meer nodig hebben, de spanning in ons lichaam laten we achter bij de bokszak. Vol nieuwe energie veranderen we de bewegingen om weer meer connectie te maken met ons lichaam. Waarna we uiteindelijk vertragen en de ontspanning volledig mag overnemen. 

Klinkt goed he! Kom met ons meedoen en geef je snel op

Kakaw Self-love ceremony

Je verdient je liefde

Maandag 27 maart 19.00 - 21.00

It Ges 10 Sneek

Al duizende jaren wordt Cacao gebruikt voor de verbinding met je innerlijke zijn. Cacao is een krachtige plant medicijn die werkt om je hart te openen, blokkades weg te nemen zodat je naar binnen kunt keren. Om zo weer meer te kunnen voelen en luisteren naar wat je nodig hebt. Alles kunt los laten wat je niet meer nodig hebt. Dat klinkt als een bevrijding niet waar? Kom het ervaren tijdens de Cacao Ceremony!

Cacao werkt verhelderend en helpt je te openen voor hetgeen wat er al is. Zo krijgje meer inzicht in bepaalde patronen, vergroot het de bewustwording van jezelf en creeer je meer zelfliefde. Je mag er zijn zoals je bent. Deze prachtige plant heeft een helende werking. Open je art en laat je meenemen naar deze innerlijke reis vol liefde.

 

De Cacao ceremony omvat de volgende onderdelen:

  • Cacao

  • Sharing circle

  • Body Movement

  • Pranayama ( breathwork/ ademhalingstechnieken)

  • Meditatie

  • Muziek

SacredCacaoFeature.webp
Infinity Bellyd.jpg

Release your
Inner Goddess

Luister en laat haar vrij

Zondag 11 december 10:00 - 12:30

It Ges 10 Sneek

Het nieuwe jaar vanuit je eigen kracht beginnen? Weer sterk in je schoenen staan en keuzes maken waar jij volledig achter staat?

Weet dat er een innerlijke kracht bestaat. Die diep van binnenin komt. Deze is altijd aanwezig alleen zijn we die vergeten. Zij ons niet, ze wacht om eruit te komen. Weer gezien te worden, gehoord en gevoeld.

Release your Inner Goddes, je innerlijke kracht. De kracht van liefde en creatie. In een mooie ceremonie met krachtige rituelen zullen we weer in verbinding komen met deze innerlijke kracht.

 

We gaan doen:

Kakaw ceremony, circle ceremony, body movement, breathwork Yin Yang, meditatie, journaling

De investering is € 49 inclusief Kakaw en journaling schrift.

Heb je vragen of wil je meer info? infinitylea@outlook.com / 0651455508

Sacred Woman Rituals

Ontdek de kracht van je eigen lichaam

Zondag 26 juni 10:00 - 12:30

It Ges 10 Sneek

Deze ochtend geheel in het teken van onze creatieve helende vrouwelijke energie. De kracht die we allemaal hebben. Met rituelen die al duizenden jaren oud zijn, maken we weer contact met deze innerlijke kracht. We reizen door en met ons lichaam. Laten los wat we niet meer nodig hebben en herrijzen met nieuwe energie.

We gaan doen:

circle ceremony, body movement, breathwork Yin Yang, meditatie, journaling

De investering is € 49 inclusief kruiden thee en journaling schrift.

Heb je vragen of wil je meer info? infinitylea@outlook.com / 0651455508

infinitycircle.jpg
Fitness

Proefles Yin Yoga

Yoga de weg naar Zelf realisatie

Woensdag 11 Mei 2022

9:30 - 10:30

Wil jij ook komen ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen? Kom dan naar de gratis proefles.

Yin Yoga is een rustige yoga vorm waarbij de houdingen voor een langere periode worden aangehouden. Dit zorgt ervoor dat we in de diepere lagen komen, het bindweefsel, pezen en aanhechtingen en organen. Het zorgt voor een gezonder en flexibelere lichaam. Yoga kan je  nog veel meer brengen:

rust, ontspanning, zelfverzekerdheid, grenzen aan kunnen geven, Zelfliefde, focus, gezonde leefstijl en nog veel meer.

Doe je met ons mee? We zien je graag bij It Ges 10 in Sneek.

Meld je aan via onderstaande link of stuur een app naar 0651455508

De kracht van je adem

Een reis door eigen lichaam

Dinsdag 26 april 19:00 in Joure. 

 

Een bijzondere samenwerking met Hiske van den Akker. Eén van de eerste vrouwelijke Friese Wim Hof instructrices. Yin en Yang komen samen bij deze diep gaande ademhalingsreis.

 

Je adem is een krachtig mechanisme die je zoveel kan brengen. Ontspanning, rust, focus, energie, doorzettingsvermogen, maar misschien nog wel het belangrijkste het is een manier om je aandacht terug te brengen in het Nu. Waar er ruimte ontstaat voor bewustwording van je innerlijke zijn. Een tool die je altijd bij je hebt en ieder moment voor jezelf kunt inzetten.

 

Yoga en ademhaling zijn onafscheidelijk. In het Yin gedeelte zal de ademhaling gebruikt worden om in de ontspanning te komen. Om zo open te staan voor het prachtige Yang gedeelte. De Wim Hof ademhalingstechnieken die in een korte tijd heel veel los kan maken in je lichaam. Gevolgd door een begeleide meditatie om het allemaal mooi samen te brengen.

 

Het belooft een prachtige ademreis te worden, op ontdekking in je eigen lichaam.

 

Met bijzondere Wim Hof instructrice Hiske van den Akker.

Ben jij klaar voor een bijzondere ervaring?

Aanmelden kan via onderstaande link of app naar 0651455508

infinity breathwork3.jpeg
infinity belly.jpg

Shakti Mini Retreat

You already are everything you need to be

Zaterdag 2 april 2022

10:00 - 13:00

Een prachtige ochtend waar we volop gaan genieten van de magie van de vrouwelijke energie Shakti.

Met de Sacred Cacao Ceremony openen we ons hart. Om te accepteren wat is, zonder oordeel, met compassie en liefde. Zo maken we ruimte voor iets anders. Oneindige mogelijkheden ontstaan.

Met Yoga en Shakti creëren we bewustwording van jeZelf. Maken we meer connectie met je diepere Zelf. Ze mag er zijn, ze mag gehoord worden. Ze mag gevierd worden. Samen in de vrouwenkring en daarbuiten.

Wil jij weer meer connectie voelen met je innerlijke Zelf? Gun jeZelf dan deze mogelijkheid. Wie weet wat voor moois het je kan brengen. Je weet je bent dit niet voor niks aan het lezen. Kom in de liefdevolle wereld van de cacao en ervaar Shakti, vrouwelijke energie, kracht en creativiteit.

Deze mini retreat is inclusief:

Sacred cacao ceremony, Yoga, Pranayama, Shakti dance, Meditatie, Journaling, Closing circle

Gun jij jezelf ruimte voor iets anders? De investering is €66

bottom of page