top of page
Infinity Lea_edited.jpg

Lea Krosendijk

Hallo, mijn naam is Lea. Graag vertel ik waar mijn passie, het helpen van mensen om weer bewust te worden van zich Zelf, vandaan komt.

 

Als alleenstaande moeder van vijf prachtige kinderen. Werkte ik toen de tijd ruim tien jaar in de bank- en verzekeringswereld. Was ik altijd maar aan het vliegen, rennen en zorgen voor alles en iedereen behalve voor mezelf.

Tot dat ik 6 jaar geleden een burn-out kreeg. Mijn lichaam en geest schakelde gewoon uit. Ik kon niet anders dan stil staan en voor mezelf zorgen. En dat is de aanleiding geweest om mijn hele leven om te gooien.

Voor het eerst in mijn leven nam ik echt tijd voor mezelf. Na een yoga opleiding in Nederland te hebben gedaan wou ik meer verdieping. Een paar maanden later vertrok ik naar India om in een ashram te verblijven en mijn vervolg yoga opleiding te doen.

Yoga is de weg naar Zelf realisatie. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. De kracht en het geluksgevoel dat het geeft om te leven naar je eigen waarheid, deel ik daarom graag met zoveel mogelijk mensen.

Niet iedereen is hetzelfde en om vanuit verschillende mogelijkheden te werken heb ik aanvullende opleidingen gevolgd waaronder, Mindfulness based cognitive therapy, Mindfulness life coach, ayurveda masseuse, marma therapy, yoni steam, shakti warrior dance, chakra dance, kinder Yoga en ben ik Reiki master.

 

Graag begeleid ik je met Yoga, meditatie, mindfulness workshops, bewustwording coaching en ayurvedische massage. Of ga mee met een geweldige retreat.

Leef het leven dat jij graag wilt leven!

IMG_3801_edited_edited.jpg

Lea Krosendijk

Mindfulness_Coach_Logo.png
PeacefulBabesLogo.jpg
infinity wellness kwaliteitslabel.png
bottom of page