top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLea

#YogawaaromnietVeel te zweverig. Is niks voor mij, ik ben niet lenig. Ik wil het gevoel hebben dat ik iets heb gedaan, niet alleen maar een beetje liggen.


Dit zijn uitspraken die ik vaak hoor. Kloppen deze uitspraken wel? Of nemen we gewoon aan wat we ooit ergens hebben opgepikt? Is dat eigenlijk niet vaag? We weten het niet, maar nemen het toch automatisch aan.


Je besluit geen yoga te gaan proberen. Is deze keuze gebaseerd op iets dat jij zelf vind? Doen we dit vaker, keuzes maken op deze manier? Op de automatische piloot? Laten we eerlijk zijn het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken.


Yoga kan je helpen om niet meer op die automatische piloot te zitten. Door bewuster te worden van jezelf. Van wat jij zelf zou willen. Dit helpt je bewustere keuzes te maken. Keuzes waar je wel volledig achter staat. Energie, motivatie en plezier van krijgt. Je handelt niet meer om te voldoen aan verwachtingen van anderen, of uit angst. Je bent de artiest die zijn eigen levenswerk maakt. Neem je kracht terug.


Praat met ons mee #Yogawaaromniet

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page