top of page
DSCN9171.JPG

Power/ Vinyasa

maandag 9:15

maandag 19:00

woensdag 9:15

woensdag 19:00

Voor alle yoga vormen geldt dat de mentale en fysieke gezondheid met elkaar verstrengeld is. Door de ademhaling en fysieke beweging te coördineren verbetert dit de focus en concentratie. En helpt je controle terug te krijgen over je lichaam en geest. Bij deze vorm worden ook alle poses met elkaar verbonden. Dit maakt je core extra sterk. Door de variatie van poses en opties die er gegeven kunnen worden is dit voor ieder level toegankelijk. In deze les krijg je de tools voor een gezond en fit lifestyle, terwijl je ook mindful blijft in alle poses die je beoefend

IMG_7497.JPG

Hatha Yoga

dinsdag 10:30

vrijdag 9:15

Dit is een zachtere vorm van yoga waarbij voor iedere pose apart de tijd word genomen. Je blijft iets langere in de pose dan bij Vinyasa. Hatha is gebaseerd zon en maan, yin en yang. Het in balans brengen van de energie in je lichaam. En om deze vrij te laten vloeien. Wat eigenlijk voor alle vormen van yoga geldt. Het vrij laten doorstromen van je levensenergie.

DSCN9197.JPG

Yin Yoga

maandag 10:30

dinsdag 9:15

woensdag 20:15

Een rustige vorm van Yoga. Waar je lang in een bepaalde houding blijft, zodat je meer flexibiliteit creëert in het bindweefsel en de gewrichten. Dit doe je net zoals bij alle andere vormen met een open vriendelijke houding zonder oordeel over jezelf. Door eerst je grens te vinden, de sensatie te voelen in je lichaam en daar stilte in probeert te vinden. Je leert jezelf nog beter kennen.

ashtanga yoga.jpg

Ashtanga

Bij genoeg interesse

Focus je op het huidige moment. Deze dynamische yogavorm heeft vele voordelen en helpt bij verscheidene aspecten van je leven. Waaronder reactie tijd en korte termijn geheugen. Mensen die deze lessen volgen voelen zich vaak meer ontspannen en minder afgeleid door voorbijkomende gedachtes, laten een verhoogd vermogen zien om problemen op te lossen en herinneren informatie beter.

IMG_2940.JPG

Meditatie

Woensdagdinsdag 20:15

In deze les ligt de focus bij het zijn in het moment. Nu is het enige moment dat er eigenlijk daadwerkelijk aan toe doet. Wanneer je mediteert observeer je je gedachten met een open en vriendelijke blik zonder oordeel. Zo probeer je tot jouw ware kern te komen. Meditatie helpt tegen depressie, stress en angst, kan pijn verminderen, kan helpen bij relatie problemen en zo zijn er nog veel meer voordelen

acro YAE.jpg

Acro Yoga

Tijd volgt binnenkort 

Informatie volgt binnenkort

IMG_3006.JPG

Kinderyoga

Tijd volgt binnenkort

Informatie volgt binnenkort

IMG_2937_edited.jpg

Bedrijfsyoga

In overleg

Yoga geeft meer rust en focus. Prestatie en concentratie vermogen verbeterd. Uw werknemer zit beter in zijn vel en dat uit zich ook in zijn werk.Vraag een vrijblijvende offerte aan.

DSCN8359.JPG

Privé Yoga

In overleg 

Een privé les kan fijn zijn wanneer je je nog niet comfortabel voelt om in een groep mee te doen. Misschien wil je eerst rustig kennis maken met Yoga. Of je zoekt juist meer verdieping. Er is veel mogelijk in overleg. Ook kleine groepjes van max 4 personen.

IMG_2710_edited.jpg

Personal Coaching

In deze drukke wereld, waar van alles van ons verwacht wordt. Kunnen we onszelf nog al eens voorbij lopen. Maken we keuzes op de automatische piloot. Zonder echt na te gaan of dat wel het gene is wat we echt willen. We verliezen het contact met onszelf. We bouwen muren om ons heen, zoeken afleidingen en overleven in plaats van echt leven. Zoeken geluk in dingen in plaats van in onszelf. Met Infinity personal coaching maken we na een intake gesprek een persoonlijk plan om het balans in jezelf weer te herstellen. Zodat je zelf weer de artiest word van jouw levensdoek. Met keuzes die je bewust maakt en niet meer uit angst of conditionering uit opvoeding en samenleving. Neem je kracht terug en leef het leven dat jij wil.

DSCN9285.JPG

Mindfulness trainingen

In deze les ligt de focus bij het zijn in het moment. Nu is het enige moment dat er eigenlijk daadwerkelijk aan toe doet. Wanneer je mediteert observeer je je gedachten met een open en vriendelijke blik zonder oordeel. Zo probeer je tot jouw ware kern te komen. Meditatie helpt tegen depressie, stress en angst, kan pijn verminderen, kan helpen bij relatie problemen en zo zijn er nog veel meer voordelen

ayurvedische_massage1.jpg

Aryurvedische massage

Achter deze heerlijke olie massage oorspronkelijk uit India, schuilt een eeuwenoude gezondheidsleer die circa vijf- tot zesduizend jaar geleden op schrift is gesteld. Ayurveda is Sanskriet voor ‘kennis van het leven’. Dit is iets wat veel mensen tegenwoordig goed kunnen gebruiken; we zijn vaak veel te druk bezig, waardoor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid in het geding komt. Deze massage helpt je lichaam en geest te ontspannen, te reinigen en te voeden met nieuwe energie. De ayurvedische massage is bedoeld om de complete gezondheid te bevorderen.

bottom of page