top of page

Namaste van Infinity Yoga & Movement

Leer meer

Over ons

Infinity Yoga & Movement is een bewustwordingscentrum die zoveel mogelijk mensen wil helpen hun geluksgevoel weer in eigen handen te nemen en minder stress te laten ervaren. Dit doen we door mensen bewust te laten worden van zichzelf. Wij bieden verschillende manieren om dit te bereiken en vast te houden. Door middel van Yoga, Bewustwording coaching, Meditatie, Mindfulness en Ayurvedische massage. Individueel of in een groep.  Verder bieden we ook volledig verzorgde retreats aan. Wil jij weer volledig in je kracht staan? Weer geloven in jezelf en keuzes maken waar je volledig achter staat?  Wij bieden je een liefdevolle, veilige omgeving waar je echt tijd en aandacht aan jezelf kunt geven. Jij bepaalt zelf op welke manier en hoe diep je wilt gaan. Wij zijn er om je handvaten aan te bieden om weer de artiest van je eigen levensdoek te worden. Schilder het zo kleurrijk als jij zelf wilt.

Wilt u meer over mij weten? klik dan hier

DSCN8331.JPG

Wij bieden

Geef jezelf liefde

ayurvedische_massage1.jpg

In deze drukke wereld, waar van alles van ons verwacht wordt. Kunnen we onszelf nog al eens voorbij lopen. Maken we keuzes op de automatische piloot. Zonder echt na te gaan of dat wel het gene is wat we echt willen. We verliezen het contact met onszelf. We bouwen muren om ons heen, zoeken afleidingen en overleven in plaats van echt leven. Zoeken geluk in dingen in plaats van in onszelf. Met Infinity bewustwording coaching maken we na een intake gesprek een persoonlijk plan om het balans in jezelf weer te herstellen. Zodat je zelf weer de artiest wordt van jouw levensdoek. Met keuzes die je bewust maakt en niet meer uit angst of conditionering uit opvoeding en samenleving. Neem je kracht terug en leef het leven dat jij wilt.

Deze heerlijke warme olie massage is een verwenning voor je lichaam en geest. Door het gebruik van eeuwenoude massagetechnieken en alleen pure natuurlijke oliën, word je lichaam en geest meegenomen naar ultieme ontspanning. Achter deze, oorspronkelijk uit India komende massage, schuilt een 5000 jaar oude gezondheidsleer, Ayurveda. Dit is Sanskriet voor 'Kennis van het leven'. De Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam. Het helpt je lichaam te ontspannen, reinigen en te voeden met nieuwe energie. Zo bevordert het je complete gezondheid.

DSCN9285.JPG
infinity  sun meditatie.jpg

Er worden ook 8 weeks mindfulness trainingen gegeven. Gebaseerd op MBCT Mindfulness Based Cognitieve Therapie. Waar het met aandacht zijn in het Nu, met een open vriendelijke houding zonder oordeel centraal staat.

Een retreat is bedoeld om jezelf even terug te trekken. Om tijd, aandacht en liefde aan jezelf te geven. We zijn constant aan het rennen en doen dingen op de automatische piloot. We vinden het daarom lastig om even stil te staan. Er zijn nog zoveel dingen te doen toch...

Stel jezelf heel even de vraag ben ik nu aan het doen wat ik echt zou willen doen? Sta even stil en luister naar jezelf. Ben ik gelukkig?

Door jezelf even terug te trekken van alle lawaai om je heen, wensen, verwachtingen, verplichtingen. Geef je jezelf de kans om in alle rust en stilte naar jezelf te luisteren. Dat stemmetje heel diep van binnen die je af en toe hoort fluisteren. Geef hem of haar een moment om gehoord te worden. 

Lessen die we geven

Geef jezelf tijd

DSCN9171.JPG
IMG_7497.JPG
DSCN9197.JPG

Power/ Vinyasa

Voor alle yoga vormen geldt dat de mentale en fysieke gezondheid met elkaar verstrengeld is. Door de ademhaling en fysieke beweging te coördineren verbetert dit de focus en concentratie. En helpt je controle terug te krijgen over je lichaam en geest. Bij deze vorm worden ook alle poses met elkaar verbonden. Dit maakt je core extra sterk. Door de variatie van poses en opties die er gegeven kunnen worden is dit voor ieder level toegankelijk. In deze les krijg je de tools voor een gezond en fit lifestyle, terwijl je ook mindful blijft in alle poses die je beoefend

Hatha Yoga

Dit is een zachtere vorm van yoga waarbij voor iedere pose apart de tijd word genomen. Je blijft iets langere in de pose dan bij Vinyasa. Hatha is gebaseerd zon en maan, yin en yang. Het in balans brengen van de energie in je lichaam. En om deze vrij te laten vloeien. Wat eigenlijk voor alle vormen van yoga geldt. Het vrij laten doorstromen van je levensenergie.

Yin Yoga

Een rustige vorm van Yoga. Waar je lang in een bepaalde houding blijft, zodat je meer flexibiliteit creëert in het bindweefsel en de gewrichten. Dit doe je net zoals bij alle andere vormen met een open vriendelijke houding zonder oordeel over jezelf. Door eerst je grens te vinden, de sensatie te voelen in je lichaam en daar stilte in probeert te vinden. Je leert jezelf nog beter kennen.

ashtanga yoga.jpg
IMG_2940.JPG
acro YAE.jpg

Ashtanga Yoga

Focus je op het huidige moment. Deze dynamische yogavorm heeft vele voordelen en helpt bij verscheidene aspecten van je leven. Waaronder reactie tijd en korte termijn geheugen. Mensen die deze lessen volgen voelen zich vaak meer ontspannen en minder afgeleid door voorbijkomende gedachtes, laten een verhoogd vermogen zien om problemen op te lossen en herinneren informatie beter.

Meditatie

In deze les ligt de focus bij het zijn in het moment. Nu is het enige moment dat er eigenlijk daadwerkelijk aan toe doet. Wanneer je mediteert observeer je je gedachten met een open en vriendelijke blik zonder oordeel. Zo probeer je tot jouw ware kern te komen. Meditatie helpt tegen depressie, stress en angst, kan pijn verminderen, kan helpen bij relatie problemen en zo zijn er nog veel meer voordelen

Acro Yoga

Meer informatie volgt binnenkort

IMG_3006.JPG
Yoga at Home

Kinder Yoga

Meer informatie volgt binnenkort

Bedrijf Yoga

In overleg

Yoga geeft meer rust en focus. Prestatie en concentratie vermogen verbeterd. Uw werknemer zit beter in zijn vel en dat uit zich ook in zijn werk.Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Privé Yoga 

In overleg

Van oorsprong werd yoga 1 op 1 gegeven. De focus is dan volledig op de behoefte van de student. Privé les kan erg fijn zijn wanneer je verdieping zoekt in je yoga practice. Er is namelijk veel meer dan alleen oefeningen op een mat. Of misschien voel je je nog niet comfortabel genoeg om in een groep mee te doen. Misschien wil je eerst rustig kennis maken met Yoga. Er is veel mogelijk in overleg. Ook kleine groepjes van max 4 personen. 

Home: Classes

Neem contact op

It Ges 10, 8606JK Sneek

infinitylea@outlook.com  /  Tel. 0651455508

Bedankt voor de inzending!

infinity singing bowl.jpg
Le boom.png

"life is your playground, just dare to play fearlessly"

Lea

bottom of page